AnR Fatilia

                   *2011

                               e. Totilas u. Faryna (Florestan I-Watzmann)


DSC_04451.jpg


Fatilia A.R är en kompakt muskulös liten gummiboll som alltid är först fram och otroligt social. Återigen utmärker sig Farynas föl med sina stora gångarter, enorma mjukhet i kroppen och ett fantastiskt temperament!

 • Exportröntgad September 2013 kotor, knän, has, strålben och hovleder U.A


 • Fadern Totilas - bästa dressyrhästen genom tiderna – trefaldig världsmästare, trefaldig världsrekordinnehavare!
  Totilas är en fulländad dressyrhingst, en levande legend med en kvalitet som är enastående unik – han har förändrat dressyrvärlden och tog på kortaste tid tre världsrekord som han själv slog om och om igen.
  Under två års tid vann denna extraordinära hingst alla titlar som gick att vinna tillsammans med Edward Gal: Han tog två individuella guld och ett lagguld vid VM 2010, blev europeisk mästare individuellt och i lag i Windsor och vann världscupen 2010. 2011 var han bästa häst med Matthias Alexander Rath när Tyskland vann lagsilver vid EM. Innan dess vann de båda Grand Prix Special i München och Wiesbaden, blev tvåfaldig tysk mästare i Balve och vann alla tre klasserna i Aachen. 2012 var Totilas vinstrik i Grand Prix och Grand Prix kür i Hagen och vann två silvermedaljer vid tyska mästerskapen i Balve.

   

 • Morfar Florestan I är en av världens bästa dressyrförvärvare genom tiderna. Han nedärver förutom sina högkvalitativa gångarter också ett bra temperament samt en hög ridbarhet. Florestan har lämnat topphästar och har mer än 70 godkända söner, bl a Fidermark, Floresco, Florianus, Fürst Heinrich, Fürstenreich, Future Cup, FlorencioI, French Kiss mfl. Över 170 döttrar har tilldelats statspremie och 113 avkommor i svår dressyr. Florestan själv var i sitt bruksprov bästa hingst i både hoppning och dressyr med bl a 10 i hoppanlag och 9 i ridbarhet. Florestanblodet är mycket efterfrågat och borgar för en mkt god ridbarhet och hög utvecklingspotential!

 

 Syskon/Siblings:


AVEL

 • 2019: Dräktig med Jameson RS2

 • 2018: Dräktig och leasad 2018, 2019-05-05 ankom ett stoföl.


fatiliastam.png