logo_asvh.jpg

         Klarissa A.R 

                         *2012

e. Tailormade Temptation u. Korneva (Bellini-Donauwind)DSC_1180.JPG


Korneva levererar med råge i år igen. Även denna tjej är otroligt vacker och ädel med samma fantastiska uttryck som sin mor och systrar.

  • Exportröntgad Februari 2015,  Knän, haser, kotor, hovleder och strålben U.A

Såld till Filippa Andersson som hopphäst.

 

 


  • Fadern Tailormade Temptation är en hingst som berör och imponerar med sin rent geniala mekanik i trav, härlig bärig galopp i uppförsbacke, en modern typ och kvaliteter för att nå hela vägen i sporten. Han blev godkänd i Oldenburg 2007 och var pga sin otroliga rörelsemekanik en av det årets mest omtalade hingstar.2008 blev han premiehingst i Herning och ett år senare vann han både det Danska och Norska fyraårschampionatet i dressyr. Vid Hingstkårningen i Herning 2009 Belönades han med en 10:a för Typen, 9 Huvud och hals, 9 skulder och manke,9 överlinje och bogpari, 7 framben, 8 bakben, Skritt 7, Trav 9 galopp 9, Helhet 9.Som sexåring var han finalist i Herning. Temptations första godkända son, Tomahawk satte vid Oldenburgs hingstauktion 2011 en ny måttstock: Ultramodern med fascinerande grundgångarter avancerade hingsten till auktionens höjdpunkt när han såldes för 800.000 Euro.2009 var Tailormade Temptation far till dansk fölchampion, 2010 till danskt sto fölschampion och det bästa dressyrstammade stofölet i Sverige. Tailormade Temptations pappa Tuschinski var vice champion i Pavo Cup 2004, 3:e placerad i finalen vid hingsttävlingarna i s´Hertogenbosch 2005 och 2006, samt representerade Holland i Unghäst VM 2005. Denna KWPN hingst är son till den utomordentligt avelsmeriterade hingsten Krack C som var internationellt framgångsrik på GP nivå med Anky van Grunsven och som bl.a. deltog i VM Jerez 2002.Tailormade Temptations mor, Nora, har även producerat GP hästen Tamara och hans mormor har gett flera avkommor med framskjutna resultat i Svår klass. Genom morfadern Haarlem tillförs härstamningen värdefulla gener från Voltaire, en av de bästa hopphästförärvarna i Holland.

  • Morfar Bellini var bruksprovsetta med bland annat de höga poängen 44 exteriört 10 9 8 8 9 = 4410-10 löshoppning 9-9 uppsutten hoppning,9 på trav, 9 på galopp.Han tävlades framgångsrikt upp till och med svår klass innan sin förtidiga bortgång

Syskon/Siblings:


klarissastam.png