4:e året!

DSC_0605.jpg

Jag vill börja med att tacka min svärfar och svärmor för att vi för 4 år sedan fick chansen att ta över arrendet på deras fantastiska åkermark. Esko sa faktiskt upp arrendet med tidigare arrendator för våran skull. Tack Esko och  Heli!! Utan er skulle inte detta vara möjligt!

Nu är första skörden plastad och klar och som vanligt ser hösilaget verkligen kanonfint ut!

Denna åkermark är gudomlig! Åkrarna är fantastiskt bördiga  ligger högt och är mkt väldränerade så det blir aldrig vattensjukt oavsett hur mkt det regnar. Men pga allt regn så har vi fått slå senare i år än vad vi brukar så värdena kommer nog ligga lite lägre än förra året, men det ska bli spännande och få analyssvaren. Jag är ju van vid att få "fantastiska" värden så jag får nog gå ner ett snäpp till att få "mycket bra" värden.

Det är en fröjd varje år att gå och samla prover till analyserna, hösilaget är så fantastiskt fint och lukten utav färskt gräs håller i sig i näsan hela dagen och varje gång så ser jag fram emot att få börja fodra hästarna med detta fina foder.