Bruksprovet närmar sig med stormsteg. Är det värt detta slit??

Jag längtar verkligen!! Shit vad kul det ska bli, sånt här startfält har det väl aldrig varit och i år är första gången som jag kan tänka mig att betäcka med en startande och så kommer det nog bli om mina favoriter lever upp till mina förväntningar.

Shit vad kul det här är!!! =) Jag har hingstar i huvudet 24 timmar om dygnet o jag längtar verkligen tills mina små fölisar ska ploppa ut och sen dags för seminering igen med dom dyra dropparna och sen väntan igen på att dom små underverken ska komma ut.

Många frågar mig hur jag orkar och varför jag inte säljer o satsar på 1 ridhäst istället. Visst är det otroligt slitigt och det är verkligen inte en dans på rosor och det blir väldigt många timmars slitgöra och visst har jag frågat mig själv ibland varför jag håller men sen när den där mulen kommer upp i ens ansikte eller fölen tar sina första andetag eller gnäggandet man möts av när man öppnar stalldörren eller mottagandet man får när man kommer in i hagen och alla ska lägga huvudet i ens famn eller den kvarten på träningen när man är ett med hästen eller den känslan att få sitta där på prisutdelningen på sin käraste o ta emot rosetten. Det är kärlek och lycka de och jag skulle inte byta detta mot något annat i hela världen. Då är det värt alla dessa slittimmar o lite till ;)

Ridningen kommer, jag kommer att få min diamant som jag vet kommer bära mig till stjärnorna. Och finns det något bättre än att just få sitta på sin egen uppfödning. 

Det här är bara början, jag ska lyckas!!! Jag ska nå mina mål med min uppfödning!!

Sen till det allra viktigaste, jag vill tacka min underbara man för det underbara stöd han ger mig i detta och för att han låter våra hästar vara en del av våran familj på det sätt dom är. Utan honom hade nog inte detta varit genomförbart för mig!