Byggrapport!

Jag får många frågor om när bygget ska börja, så jag tänkte skriva ner några rader här.

Det har ju varit en del hinder på vägen som har dragit ut på tiden rejält. Säljarens morfar dog och då låstes allting och vi har väntat på bouppteckningen som har tagit väääldigt lång tid. När väl den blev klar så väntade vi på lagfarten som blev klar nu för ca en månad sedan, ääntligen nu var det bara avstyckningen  kvar och det går ju fort trodde vi och säljaren men tji fick vi kan jag säga.....

Säljaren bokade tid på lantmäteriet för några veckor sedan och vi skrev på alla papper ang avstyckningen på plats för att skynda på allting så att allt blev rätt skrivet ifrån början, glada i hågen frågade vi om handläggningstiden och fick svaret " ja för tillfället ligger handläggningstiden på 6 MÅN då vi är underbemmanade" vi höll allihopa på att ramla av stolarna....

Ja så där är vi för tillfället i väntan på den nedrans kommunen.... Med andra ord inget bygge kommer kunna påbörjas i iår.