Ceazanne seminerad med holländska Bellagio!

bellagio.gif

Bellagio, holländsk prestationsstam av högsta klass i den moderna versionen av dressyrhäst!

 

Citat från Tullstorps hemsida:

 

BELLAGIO SEGRARE I 3-års CHAMPIONATET 2009, SAMT ”BEST IN SHOW”

Bellagio, riden av Yvonne Österholm tog hem segern i 3-årschampionatet. Bellagio blev dessutom ”Best in Show”. Bellagio är mycket rörlig och har högkvalitativa gångarter. Hingsten fick bland annat omdömet ”outstanding lightfooted uphill canter” – extraordinär lättfotad galopp i uppförsbacke.

 

Bruksprovstvåa dressyr 2010.

Bellagio blev även 2:a under Bruksprovet dressyr 2010. Han fick 10 p på typen 9 p på traven o 9 p på galoppen och med bl.a. omdömena stor, högställd, ädel, elegant, långlinjerad hingst med taktmässig skritt, samt lätt, rörlig, elastisk och välbalanserad trav. Lätt, välbalanserad, spänstig galopp med bra energi. Välbalanserad hingst med utstrålning och elasticitet och med intressant potential. Omdöme testryttare; mycket bra balans i uppförsbacke samt mycket bra galopp. Känslig, bra energi. Lätt att korta och länga sig.

 

Fadern United (e. välkända Krack C), tävlas av Edvard Gal och är påläggskalv till Totilas.

Bellagio: