Favorit i repris, 3 st Sezuan föl väntas även 2014!

Lika klockrena som vanligt!!

Kontessa af A.R, Piavera och Jazz Girl är alla dräktiga på första försöket med Sezuan! Och i år har första betäckningen skett på en utav mina egna uppfödningar Kontessa af A.R, så spännande!

Jag är så glad över mina fertila ston och min skickliga seminstation Palmskogsveterinären. Jag vill verkligen tacka min veterinär/seminveterinär Andreas Sandin, veterinär/seminveterinär Sofia Stenberg och såklart Therese! Ni är bara bäst! Andreas har hittills 100 % dräktighet på alla mina ston sedan jag kom dit 2009 och han har under denna tid tillverkat inte mindre än 10 st föl + dom 3 i magarna nu 2013. Så alltså 13 dräktigheter utav 13 planerade betäckningar! Bättre än så här kan det faktiskt inte bli. Så ett stort TACK till både seminstation och ston!

Vi får se om vi spräcker våran 100% eller om den kommer ligga kvar även 2013 för nu väntas bara en dräktighetskontroll på nummer 14 som är sista stoet för i år sen är avelssäsongen 2013 avklarad med bravur oavsett sista resultatet!

Jag får ofta höra att jag har sån tur eftersom mina hästar blir dräktiga så lätt, men jag tror inte alls på att jag har tur.  Jag är rätt säker på att det handlar om att jag har friska och välmående hästar och en mycket skicklig seminveterinär. För det finns väl inget mer naturligare för ett sto än att just reproducera sig.

 

Sezuan Petershof 2013:

Kontessa A.R: