Jazz Girls mosters son Blue Hors Veneziano Reservsegrare i Oldenburg 2012!

veneziano.jpg

Citat ifrån Blue Hors hemsida:

 

Blue Hors Veneziano

Blue Hors Veneziano

2. reservesieger i Oldenburg 2012!
En fremragende hingst uden svagheder!
En super præstationsafstamning!
Lavet på en helsøster til Blue Hors Don Schufro! 


Veneziano blev udnævnt til 2. reservesieger ved oldenborg forbundets hingstekåring i Vechta, i efteråret 2012. Af fagfolk blev han betegnet som årgangens mest komplette hingst - uden svagheder overhovedet. Uanset om det var på fast bund, i longe eller ved de øvrige fremvisninger, var hans optræden suveræn og med masser af overskud. Hans far Vivaldi har de seneste år markeret sig særdeles godt i Holland. Afkom efter ham såvel hopper som hingste har domineret billedet. Han er far til årets bedste hoppe i KWPN i 2011 - Fløjhingsten i 2012 - og senest var han far til nummer et og to ved hingstekonkurrncen i s'Hertogenbosch i 2013. Under sin rytter Hans Peter Minderhoud, har han mange sejre i "lille tur" bl. a. vandt parret i Aachen i 2011.
Venezianos mor Fabina var "årets hoppe" i Oldenburg i 2003. Hun vandt ligeledes hoppematerialprøven over 240 deltagende hopper. Hun er også mor til den kårede hingst, Tailormade Red Rebel og hoppen Femina, der var 1. reservesieger ved eliteskuet i Rastede i 2009. Fabina er helsøster i Blue Hors Don Schufro, som jo er en levende legende i avl og sport.
Ud af hoppestammen er der et utal af konkurrenceheste og kårede hingste såsom, Don Primero, Cappucino, Pentagons Peron, Davidoff's hit, Lord Leopold, Rudisha, omfl. 

Venziano er kåret i Oldenburg og fremstilles i Dansk Varmblod til kåringen i Herning 2013. 

Avler: Blue Hors ApS, Randbøl

 

1. rate 2000 DKK + moms  2. rate 3000 DKK + moms

 

VivaldiKrack CFlemminghLacapo

Texas

Gicara IIBeaujolais

Baccara

Renate UtopiaJazzCocktail

Charmante

Darla UtopiaUlft

Warla-Utopia

FabinaDonnerhallDonnerwetterDisput

Melli

NinetteMarkus

Negola

FiestaPik BubePik Koenig

Franka

FabiaUnkenruf

Fabiola