Konzessa af A.R och Florissa af A.R exporterade till Tyskland! * Välkommen hem Dr Primera!

Dr Primera

Dr Primera

Konzessa af A.R och Florissa af A.R är sålda till Michaela och Claus i Tyskland! Jag är så lycklig över mina två små tjejers nya hem! Vilka underbara köpare! När jag fick veta vem som sen väntar på mina två tjejer och som skall ha hand om deras framtida utbildning när det är dags så kände jag hur tårarna började värma bakom ögonlocken! Trodde inte att det var sant. Vilken möjlighet helt fantastiskt!! Det är sedan även tänkt att Konzessa och Florissa själva skall få producera fina föl i framtiden. 

ag fick i förrgår ett mail ifrån Michaela där hon beskriver hur glad hon är över sina nya två juveler och att ägaren (som även är uppfödare) till stuteriet där tjejerna står nu har berömt mina stoföl jättemycket och att jag skall vara mycket stolt över mina två uppfödningar samt att alla personer runt omkring som sett dom är väldigt entusiastiska angående mina föl. Jag är rätt rörd och lycklig just nu och det känns så fantastiskt kul att jag har fått möjligheten att sälja mina 2 föl till dessa underbara personer! Och jag är verkligen så stolt! 

Jag vill även passa på att välkomna stofölet  Dr Primera! Även hon har Donna Primera ( helsyster till Don Schufro) som mormor. Detta är Jazz Girls syster Jazz Primeras stoföl. Inte nog med att Doktor`s Primera kommer ifrån Don Schufros möderne utan hennes morfar Jazz Rubins mor är helsyster till hingstarna Rohdiamant och Royal Diamond. Så två utav Tysklands absolut bästa stostammar finns inbakad i denna tjej.