Melvin C har anlänt och 4 st vänner har åkt!

DSC_0170_2.jpg

Jag vill tacka Sanna Nilsson med familj för förtroendet att få överta denna fantastiska häst, Melvin C  KWPN Hingst e: Ferrington, u: Gicara II, eu: Beaujolais. Melvin är halvbror till Krack C och ska agera läromästare åt mig.

 

Det har varit både sorg och lycka denna dag då jag samtidigt har fått ta farväl utav 4 kära vänner Quinzy, Quatilas A.R, Ceazanne och Celissa A.R som nu har flyttat hem till Sanna. Det är jobbigt och släppa taget men jag är verkligen såå glad över att 2 utav mina uppfödningar har kommit till en sån duktig ryttare som Sanna, det kan inte bli bättre än så här! Ceazanne och Quinzy kan inte heller få det bättre, dom kommer att få fortsätta producera nya små liv.. 

Men just nu spritter lyckan i kroppen när jag ser denna fantastiska hingst stå i sin nya box och jag inser att han faktiskt nu är min... Lycka är bara förnamnet!

www.sannanilsson.se