Nu är han här, Florenceur A.R! Som jag har väntat !

054.jpg

00.15 kom han till världen Hingstföl e. Damsey-Florestan. Känslan av att sitta o ta emot fölen i sin famn och få se och höra dom ta sina första andetag det är en känsla som inte ens går att beskriva!! Det går ett lycko o kärleksrus genom hela kroppen i samma stund. Helt fantastiskt, det är nära till tårarna varje gång.

Åter till lilleman han är brun med 3 vita halvstrumpor o 1 vit kota och en liten stjärn. Så fiiiin!!! Och Farynas råmjölk har topp topp värden. Jag mätte antikropparna i mjölken direkt efter fölning o då låg den på 26 och 2 timmar efter höll den fortfarande 26. Det är en skala ifrån 1-30  och där 15 är godkänt så 26 är med andra ord ett super värde, så bättre start kan han inte få i livet, bara han hittar till mjölkbaren.

2 timmar gammal o han brallar runt som en tok i boxen =) tur att den är 18 kvm så man får plats.

Nej nu somnar jag stående snart uppdaterar med bilder imorgon..

Jaha ingen sömn här inte då är klockan nu 4,30 och jag har precis kommit in efter att ha mätt mjölken igen o den håller fortfarande 26!! Nej nu måste jag slita mig ifrån kameraskärmen, men det är svårt när man ser det lilla underverket skutta omkring o bralla som en tok. Känns inte som ngn större ide o lägga sig nu när jag ska upp om en timme. Så det blir en lååång dag idag.