Sista dräktighetskollen och ny film på Sezuan!

pic_504d8103e087c31a9538c217.jpg

Korneva, Faryna och Piavera har nu varit iväg på sista dräktighetskollen och alla bar fortfarande på fölisarna med Sezuan som far.

Jag har väntat på den nya filmen ifrån Petershof i flera dagar nu och igår la Emma, Sezuans ryttare ut filmen på Sezuan ifrån clinicen på dressyrgalan  som gick av stapeln hos Patrik Kittels sponsor och delägarna till hingsten, Arlette Jasper Kohls fantastiska anläggning Peterhof i Tyskland.

Det var Seuans första långa resa ut i stora vida världen och han verkar verkligen ha ett fantastiskt temperament den blott 3-åriga hingsten! 

Jag ser verkligen fram emot att följa denna fantastiska individ som i 2 år framöver kommer stanna hos Helgestrand och utbildas och när dessa 2 åren har gått blir Sezuan Tyskland stationerad och Patrik Kittel kommer ta över.

Men nu ser jag verkligen fram emot mina fölisar nästa år, det är verkligen UNDERBART med avel!!