Välkommen Dalima, mormor helsyster till Don Schufro! * 100% dräktighet höll i sig även 2013! * 4 st Sezuan föl 2014!

DSC_4241.jpg

Dalima är Jazz Girls första avkomma och när jag fick möjlighet att köpa henne så tvekade jag inte en sekund!

Efter en lång tids huvudbry så bestämde jag mig för att betäcka Dalima i år, jag köpte henne som tävlingshäst till mig själv men jag har nu tänkt om, detta fantastiska sto vill jag ha in i min avel så jag gör istället en rokard bland avelsstona och väntar tålmodigt på en avkomma ifrån Jazz Girl eller Dalima. 

Men så fort jag ser Dalima röra sig i hagen så vill jag upp på ryggen och då är jag en hårsmån ifrån att ändra mig igen så vi får se hur detta slutar.

Vi har väntat på Dalimas dräktighetsundersökning nu efter behandling mot bakterier i livmodern och visst låg det en liten fosterblåsa på jäsning. Vi behöll våran 100 % dräktighet även 2013. Så alltså sedan 2009 har jag 14 st dräktigheter utav 14 planerade betäckningar! Helt underbart!

Dalima är även hon dräktig med Sezuan, dom som känner mig vet att jag är en person som alltid går min egna väg. Så gjorde jag även i detta fall jag var bara tvungen att prova, så det blir Donnerhall x 3 Pik Bube x 3 och Jazz x 2  Knäppt beslut? Ja rätt så!  Vi får förhoppningsvis se resultatet utav min nyfikenhet nästa år.