Välkommen Jazz Girl e. Jazzman u. Donna Primera - helsyster till Don Schufro!

image.jpg

Förra veckan svävade jag på moln då affären gjordes upp och jag köpte detta fantastiska sto. Bestämde mig för att hämta hem henne själv och det var nog den längsta vecka i mitt liv tror jag i väntan på att Torsdagen skulle dyka upp. Men Torsdagen anlände och jag åkte jag ner på kvällen till Skåne för att övernatta och hämta upp en vän för att tidigt på fredag bege oss till Tyskland och hämta hem min nya diamant Jazz Girl, ett 7 årigt Oldenburger sto vars moder Donna Primera är ett Staatsprämien och Elitestute i Tyskland och är helsyster till Blue Hors Don Schufro. 

Vi anlände sent på kvällen och fick oss en rundtur på stuteriet bland 100 st hästar, och för mig som är en avelsnörd så var ju detta helt fantastiskt då det i dom 20-30 avelsboxarna  stod ston och föl med helt fantastiska stammar och prestationer, bla flera systrar till Jazz Girl och en helsyster till Rohdiamant.

Vi fick se alla dessa ston med deras föl, hennes 3 systrar, 2 st bröder varav 1 godkänd hingst och sedan Jazz Girls egna 4 avkommor, alla ston vilket bådar mycket gott :-)

Då dom även är hingst- seminstation så visade  dom även sina 5 egna godkända hingstar för oss. Däribland Jazz Girls fader Jazzman, en stor svart mycket snygg hingst e. Jazz och Jazz Girls godkända bror Ron Rubin.

Och sedan en till bror till Jazzgirl, en hingst som var såld till USA.

Den natten hade jag svårt att sova på hotellet då det enda som flög runt i mitt huvud var detta fantastiska sto, tänk att hon var min... Kan säga att jag är världens lyckligaste!!

Mer info  och bilder kommer på Jazz Girls egna sida.

Igår anlände vi hemma i Sverige jag och min finaste finaste tjej!!! Ser fram emot betäckningsåret 2013 :-)