Jazz Girls bror samt Dalimas & Dr Primeras morbror 6-åriga San Primero fortsätter att skörda framgångar på tävlingsbanan!

Och dom äntrade inte vilken tävlingsplats som helst utan tävlingarna hölls i Kreuth på en utav Europas största tävlingsarenor med ett ridhus på 40*80 m som fyller inte mindre än 5000 åskådare. Tävlingen höll hela 23 klasser varav 13 st M-S klasser.

I San Primeros och ryttaren Stefans första start, en M klass (motsvarande MSV B) blev dom med knappa poäng besegrade utav den olympiska ryttaren Ulla Salzgeber och slutade på en fin andra placering i klassen dessutom var San Primero samt Ullas häst dom yngsta hästarna i startfältet.

Nästa dag var San Primero och Stefan första startande i sin M klass och det blev en segerritt, vinst i klassen och dom lämnade även andraplacerande ekipaget ett bit bakom sig i resultatlistan.

Mycket starkt presterat utav en sådan här ung häst på denna enorma tävlingsarena, dessutom så har han väldigt få tävlingar i kroppen. Stort grattis från oss!