Himlen har fått 2 fantastiska änglar!


Det har gått 4 veckor precis idag sedan jag förlorade en häst som jag avgudade, jag förlorade min älskade Jazz Girl och hennes stoföl i en väldigt dramatisk fölning. Fölet hade dött i magen och hade hamnat i ett katastrofalt felläge (som enligt veterinären var ett utav dom värsta fellägena han någonsin sett efter att ha jobbat som veterinär i 30-40 år) och det tog väldigt lång tid tills vi till slut med veterinärens hjälp fick ut fölet, men på grund utav sviterna efter den svåra fölningen gick Jazzis liv inte att rädda och på natten var jag tvungen att säga adjö till min älskade vän.  Det var otroligt tragiskt att förlora stofölet men att förlora Jazzi var rena mardrömmen.

Tack Jazz Girl för den tiden jag fick med dig min fantastiska häst! Jag gläds nu åt hennes avkomma Dalima som jag har i min ägo och som förväntas föla om ca en månad samt min Dr Primera som är ett stoföl efter Jazz Girls syster Jazz Primera.