4 V VÄNTAN ÄR ÖVER! JAZZMINA A.R HAR ANLÄNT! 4 DRÄKTIGA STON, 1 FÖL!

4 dgr gammal

4 dgr gammal

2 dgr gammal

2 dgr gammal

DSC_5546.jpg
2 dgr gammal

2 dgr gammal

 

2013 blev 4 ston dräktiga men resultatet 2014 blev 1 föl. Det har gått förvånansvärt bra med dräktigheter och fölningar fram tills i år.  Men någongång så ska det komma ett bakslag och det gjorde det i år. 

MEN det fanns 2 st ston som jag önskade mig stoföl ifrån och det var Jazz Girl och hennes dotter Dalima. Jazz Girl hade ju ett stoföl i magen men jag förlorade både Jazz Girl och hennes stoföl i April. Och då låg allt mitt hopp hos Dalima som 4 veckor över tiden levererade just ett mycket efterlängtat stoföl, Jazzmina A.R. Namnet Jazzmina var bestämt till Jazz Girls föl om det blev ett sto och på grund utav omständigheter så får nu denna lilla tjej hedra sin mormor och bära detta namn. Dessutom passar det som handen i handsken då hon är väldigt lik sin mormor som föl. Jag ser jättemycket utav min älskade Jazz Girl i denna tjej så jag är väldigt glad över att Jazz Girl kommer att leva vidare här hos mig via sin dotter, barn barn, syster och systers barn!