VÄLKOMMEN JAZZ PRIMERA II !

 

Äntligen har jag hämtat hem Jazz Primera II född 2009 e. Jazz Rubin u. Donna Primera ue. Donnerhall uue. Pik Bube I

Jazz Primera II bär på ett koncentrat utav 2 av världens främsta stostammar. Hon har ett fantastiskt möderne och tillhör en utav världens absolut främsta stostammar i modern tid "Dame of the Finnländerin" samt även Elektia linjen genom sin farmor Royal Rubina.  Jazz Primeras mor Donna Primera är helsyster till avelsmatadoren och den levande legenden Blue Hors Don Schufro men det är inte nog med det,  Jazz Primeras farmor Royal Rubina är även helsyster till avelsmatadorerna Rohdiamant och Royal Diamond.
Jazz Primera II är syster till Jazz Girl och moster till Dalima och Dr PrimeraDr Primeras mor Jazz Primera och Jazz Primera II är helsyskon.

Då jag hämtade hem henne så sent och eftersom Dalima gick 4 veckor över tiden beslutade jag mig för att hoppa över betäckningar helt detta år för att kunna komma i fas tidsmässigt nästa år istället.