Jazz Primeras moster Fantastica har fått sin son Sunny Boy utsedd till Elithingst!

Jazz Primeras moster Fantastica har fått en utav sina söner Sunny Boy utnämnd till Elithingst i Danskt Varmblod tack vare sina resultat i avel och sport.

Fantastica är även mor till Karin Rehbeins Grand Prix häst Cappuccino 16 och hennes dotter Sunny-Girl har lämnat godkända hingsten Lord Schufro född 2010, 2012 såldes han på Hof Kasselmans auction för 220 000 Euro. 2013 blev han reserv champion för 3-åriga hingstar i Rastede och 2014 såldes han på PSI (Paul Schockemöhles) auktion för 260 000 euro. Hennes andra dotter Fanessa är mor till hingsten Santo Domingo som såldes 2009 på PSI (Paul Schöckemöhles) auktion för 72 000 Euro. Fanessa är även mor till Grand Prix hästen Sir Oliver

Fantastica är en utav helsystrarna till Blue Hors Don Schufro.