Kusinen Blue Hors Veneziano fortsätter sitt segertåg!

Foto: Eurodressage

Foto: Eurodressage

rosett1-.png

Godkända 8-åriga hingsten Blue Hors Veneziano fortsätter sitt segertåg med sin ryttare Daniel Bachman med 2 överlägsna segrar i den mycket populära Louisdor Cup i Tyska Hagen, Horses & Dreams / P.S.I Events.

På fredagen vann dom en internationell Intermediaire II med 73,68% och på söndagen vann dom den nationella klassen Qualifikation zum Finale Louisdor-Preis med 74,02% vilket är en Grand Prix klass för yngre hästar mellan 8-10 år.

rosett1-.png

I och med detta så kvalificerade sig  Veneziano och Daniel till finalen i Louisdor-Preis-Nachwuchspferde Grand Prix som hålls i Tyskland i december, vilket är en stor prestation! Hit kvalar dom bästa 8-10 åriga hästarna som är i förstadiet till Grand Prix.

Loisdor Cup har varit plattformen för många unga tyska Grand Prix talanger på väg mot toppen, tidigare vinnare är bla Weihegold, Sammy Davis Jr, Cosmo, Diva Royal, El Santo, Dablino mfl.

Veneziano och Daniel pryder omslaget i Tyskland

IMG_9573.jpg