Lite bitter!!!

Nu är unghäst-VM över för detta år och jag sitter här lite smått bitter. Jag avslutade avelssäsongen rätt snabbt då jag fick panik över mina skördar och inte visste om jag skulle få in tillräckligt med hösilage inför vintern. Hingstarna som jag hade bokat i år var Revolution och Dàvie och båda segrade nu i Unghäst-VM i respektive åldersklass i startfält med knivskarp konkurrens.

Dàvie världsmästare för 6-Åriga hästar:

Severo Jurado Lopez och Dàvie Foto: Astrid Appels

Severo Jurado Lopez och Dàvie Foto: Astrid Appels

Severo Jurado Lopez och Dàvie Foto:  Eurodressage

Severo Jurado Lopez och Dàvie Foto: Eurodressage

Revolution världsmästare för 5-åriga hästar:

Andreas Helgstrand och Revolution Foto: Lily Forado

Andreas Helgstrand och Revolution Foto: Lily Forado

Bara och bita ihop och hoppas på bättre lycka nästa år