Ett stort tack till Sofia Stenberg och Amazing seminstation! 5 dräktiga ston 2019!

DSC_30082.jpg
IMG_14751_02.jpg
IMG_14961.jpg

Mina underbara ston!

Alla seminerade ston är redan dräktiga, Fatilia A.R, Jazzmina A.R, Jazz Primera, Dalima och Primera är nu dräktiga och jag är såklart överlycklig. Det är väldigt tidigt in i dräktigheten än så mycket kan hända på vägen men blåsorna finns där än så länge i varje fall.

Om allt nu går vägen blir det ett intensivt fölvak nästa år precis som jag önskade,  i slutet av april väntar jag 5 föl inom 1 v helt perfekt!

Ett stort tack till min skickliga seminveterinär Sofia Stenberg och Lotta Lindholm som driver den nyöppnade seminstationen Amazing Unghästar och Konvalescent i Gnesta för att ni tar hand om mina kära ston på bästa sätt. Jag har alltid mötts av leenden, positivitet och en underbar inställning, jag är mycket nöjd och mina hästar är i väldigt trygga händer!

Jag vill även rikta ett extra stort tack till min veterinär/seminveterinär Sofia Stenberg för ditt stora engagemang och för att du ALLTID ställer upp i alla lägen trots att jag är en jobbig och extremt frågvis kund ;-) TACK för att du står ut med mig!

Vi har alltså fortsatt 100% dräktighet (Förutom 1 förra året men då avbröt jag pga foderbristen)
Under en 11-års period är 26 ston seminerade vilket har resulterat i 26 dräktigheter fördelat på 12 st ston.

Fertila ston + superskicklig seminveterinär = REN OCH SKÄR LYCKA!

best.png