asvh större mellanrum.png

         Quatilas A.R

                  *2011

    e.Totilas u. Quinzy (San Quintero×× - Granit)


Quatilas föddes som en ädel och mycket snygg herre och jag önskar den nya ägaren all lycka till i framtiden!

QUATILAS SÅLDES SOM FÖL TILL SANNA NILSSON DRESSYRCENTER!


  • Fadern Totilas - bästa dressyrhästen genom tiderna – trefaldig världsmästare, trefaldig världsrekordinnehavare!
    Totilas är en fulländad dressyrhingst, en levande legend med en kvalitet som är enastående unik – han har förändrat dressyrvärlden och tog på kortaste tid tre världsrekord som han själv slog om och om igen.
    nder två års tid vann denna extraordinära hingst alla titlar som gick att vinna tillsammans med Edward Gal: Han tog två individuella guld och ett lagguld vid VM 2010, blev europeisk mästare individuellt och i lag i Windsor och vann världscupen 2010. 2011 var han bästa häst med Matthias Alexander Rath när Tyskland vann lagsilver vid EM. Innan dess vann de båda Grand Prix Special i München och Wiesbaden, blev tvåfaldig tysk mästare i Balve och vann alla tre klasserna i Aachen. 2012 var Totilas vinstrik i Grand Prix och Grand Prix kür i Hagen och vann två silvermedaljer vid tyska mästerskapen i Balve.

  • Morfar San Quintero xx verkade via Tullstorp och godkändes för halvblodsavel 2000 via ett utmärkt bruksprov där främst hans finagångarter framhölls av premieringsnämnden och genom sin storlek, högställda och moderna typ, goda halsansättning och utmärkta gångarter är denna fullblodshings en god förädlare. Han var även sexa i finalen av Scandinavien Open i Falsterbo och var placerad i semifinalen av Breeders Trophy 2002. Han är besläktad med den i Tyskland så framgångsrike Lauries Crusador xx Fadern Alhijaz xx blev champion som treåring i Italien. På mödernesidan finns även den välkända fullblodshingsten Northern Dancer xx


quatilas.png