Queen A.R  F.2 

*2009 †2009  

e.Quaterback u. Quinzy (San Quinteroxx - Granit)Queen är en kompakt muskulös dam som verkligen har ärvt sin fars stora gångarter.
Tyvärr förlorade vi Queen endast 5 dgr gammal i urinblåsereptur och hennes liv gick inte att rädda. R.I.P my angel.


  • Fadern Quaterback blev en mycket populär vinnare av Bundeschampionat för 3-åriga hingstar i Warendorf 2006 med bl a 10 i galopp och 10 i ridbarhet av båda testryttarna. Han blev också bästa dressyrhingst i sin 30-dagarstest i Neustadt/Dosse samma år. Poäng från Bundeschampionatet:  Walk 7.5 Trot 9.5 Canter: 10 Conformation: 9.5 Overall Impression: 9.5 Quaterbacks mor St.Pr.St. Passionata kommer från en fenomenal stofamilj med idel statspremieston som hittills lämnat 24 godkända och verksamma hingstar. Mormodern, Elitstoet Poesie, är även mor till Unghäst-VM- och Bundeschampionatsvinnaren Poetin, Prinzessin och Samba Hit I, II och III. St.Pr.St. Primadonna har lämnat den godkände hingsten Caprigold, som tävlar i svår dressyr och Prima Ballerina som vann 3-årsklassen på Bundesstutenschau 2002.

 

  • Morfar San Quintero xx verkade via Tullstorp och godkändes för halvblodsavel 2000 via ett utmärkt bruksprov där främst hans finagångarter framhölls av premieringsnämnden och genom sin storlek, högställda och moderna typ, goda halsansättning och utmärkta gångarter är denna fullblodshings en god förädlare.Han var även sexa i finalen av Scandinavien Open i Falsterbo och var placerad i semifinalen av Breeders Trophy 2002. Han är besläktad med den i Tyskland så framgångsrike Lauries Crusador xx  Fadern Alhijaz xx blev champion som treåring i Italien. På mödernesidan finns även den välkända fullblodshingsten Northern Dance